Найкрасивішою і романтичною країною вважають Францію. А що можна сказати про француженками? Дуже яскраві, доглянуті, красиві француженки знають основні секрети по догляду за собою. Виявляється немає ніяких таємних рецептів краси і довгої молодості корінних француженок.

В ході тривалих досліджень і експериментів над собою, француженки змогли знайти для себе ідеальні методи, щоб зберегти свою привабливість в будь-якому віці.

Якщо ми застосовуємо маску для волосся два рази в тиждень, то француженки роблять по чотири рази на тиждень маски для волосся ще й при цьому витримують їх як мінімум годину. Якщо брати догляд за тілом і шкірою обличчя, то величезна кількість косметичних засобів використовується для догляду.

Француженки ніколи не економлять на стилістів. Жінки і молоді дівчата постійно експериментують зі своїм волоссям, регулярно ходять на прийом до стиліста, щоб підрізати кінці, зробити інший відтінок волосся, провести деякі процедури для зміцнення волосся. Француженки вважають, що якщо вранці ти витрачаєш надто багато часу для укладання, то твоє волосся не правильно підстрижені.

Чубчик йде практично всім, вона може бути різної довжини, текстури і форми, але будь стрижці вона додає безтурботності, легкості і шику. Француженки люблять чубчика і роблять зачіску із чубчиком. Це надає їм більше шарму, особливо коли чубчик німого недбало виглядає.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Француженки сушать голову трохи нахиливши голову вперед. Цей прийом дає дає волоссю додатковий об'єм. В кінці сушіння положення необхідно закріпити волосся холодним повітрям.

Виявляється, справжні парижанки рідко миють голову. Мова йде про косметичному засобі - шампунь. Парижанки миють голову звичайною водою кожен день, в той час, коли приймають душ. Але косметичні засоби вони використовують один раз в тиждень. Для чого вони це роблять? Сальні залози реагують на косметичні засоби тому, чим частіше ми миємо голову тим активніше вони працюють. Якщо вимити голову звичайною водою і після цього нанести засоби по догляду, то ваші волосся будуть виглядати чудово.

Справжні парижанки часто розчісують волосся, тим самим додатково масажуючи голову, що покращує кровообіг. Хороша циркуляція крові запобігає випаданню волосся, передчасного старіння і тьмяності.

Деякі методи парижанок шокують, але дивлячись на них можна з упевненістю сказати про те, що вони дійсно знайшли ідеальні рецепти привабливої зовнішності.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що щоб волосся були здоровими і красивими, варто враховувати фактори зміни сезону, вашого раціону харчування, а так само правильного способу життя. Всі негативні фактори дуже згубно позначаються на нашій зовнішності і стан волосся в цьому питанні не виняток.