26 березня Україна перейде на літній час, о 03:00 за київським часом стрілки годинника українці переведуть на одну годину вперед.

Варто відзначити, що перехід на літній час дозволяє економити електроенергію, а також дає один зайвий час відпочинку в світлий час доби. Більш ніж 110 використовують перехід на літній час.

Примітно, що в Росії і ОРДЛО час на літній не переводиться.

В Україні ж ця норма регулюється постановою Кабміну № 509 від 13.05.1996 року Про порядок обчислення часу на території України. Кожної останньої неділі березня стрілки годинника переводяться на годину вперед.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що споживання необхідної кількості води дуже важливо для підтримки хорошого стану, водного балансу організму і боротьби з багатьма недугами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще