Після презентації Samsung Galaxy S8 стали зрозумілі основні тенденції в дизайні майбутніх моделей Samsung: "нескінченний" дисплей із співвідношенням 18.5:9, відмова від фізичної кнопки "додому" і датчик відбитків пальців на задній панелі смартфона.

Останній викликав досить багато критики у журналістів і блогерів, які першими оцінили нові Galaxy S8. Високе розташування на корпусі ускладнює доступ до нього. А з-за близького розташування з камерою дуже часто палець потрапляє на камеру, а не на датчик відбитків.

За чутками, у нових Samsung Galaxy Note 8 змінять розташування датчика відбитків пальців. Він опуститься нижче, або і зовсім буде вбудований в екран смартфона. Galaxy Note 8 отримає схожий з Galaxy S8 "нескінченний" дисплей, діагональ якого складе 6,3 дюйма. Galaxy Note 8 отримає подвійну камеру і звичайно ж фірмовий стилус S Pen.

Дивись також порівняння камер Galaxy S8 і iPhone 7 Plus

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Samsung планує припинити випуск цифрових камер.