Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8 Plus офіційно представили 29 березня на заході Unpacked в Нью-Йорку. Не дивлячись на те, що з-за величезної кількості витоків про нові флагмани Samsung було відомо практично все ще до виходу, презентація викликала величезний інтерес у публіки.

Дизайн і екран

Galaxy S8 і Galaxy S8 Plus отримали 5,8- та 6,2-дюймові вигнуті Super AMOLED дисплеї edge-to-edge відповідно.

Головною особливістю нових флагманів від Samsung став оновлений дизайн з мінімальними рамками навколо дисплея і відмова від кнопок під ним, як наслідок. Їх місце зайняли наэкранные кнопки. Датчик відбитків пальців переїхав на задню панель пристрою і розташувався біля камери, що викликало критику фанатів ще під час витоків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Система

Працювати Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8 Plus будуть на базі процесора Qualcomm Snapdragon 835 з частотою 2,45 ГГц для США або Samsung Exynos 8 Octa 8898M з частотою 2,5 ГГц на міжнародному ринку, і отримають 4 Гб оперативної пам'яті. За графіку буде відповідати Adreno 540 або Mali-G71 MP20. Внутрішня пам'ять в апаратах буде становити 64 Гб, яку можна розширити за допомогою карт пам'яті.

В якості операційної системи виступає Android 7 Nougat з оболонкою GraceUX від Samsung. Оболонку компанія повністю перемалювала і тепер вона виглядає легко і приємно.

Камера

Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8 Plus отримали 12-мегапіксельні камери з діафрагмою 1.7. І це практично та ж камера, що і в попередньому флагмані компанії - Galaxy S7.

Флагмани Samsung також отримали сканер сітківки ока, 3,5-мм аудіороз'єм для навушників, підтримку Samsung Pay, швидку і бездротовий зарядку та голосового асистента Bixby.

Дивись офіційне інтро Samsung Galaxy S8 та Galaxy S8 Plus: