Проросійські бойовики продовжують штурмувати позиції українських солдат.

Як повідомив прес-центр штабу АТО в соціальній мережі facebook, за минулу добу зафіксували 37 обстрілів.

"Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню з 00.00 1 квітня вздовж усієї лінії розмежування, російсько-окупаційні війська здійснювали провокаційні обстріли позицій ЗС України. Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. З міномету калібру 82мм ворог відкривав вогонь по опорних пунктах в районі Березового. З озброєння БМП та стрілецької зброї гатив по морських піхотинцях поблизу Широкиного. З протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-терористичні підрозділи вели вогонь по захисниках Водяного. А позиції поблизу Березового, Павлополя, та Гнутового обстрілювали з великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку ворог відкривав вогонь з мінометів, озброєння БМП та стрілецької зброї. З гранатометів різних систем бив по захисниках Авдіївки.

У результаті четверо наших воїнів отримали поранення.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", бойовики знищили сім житлових будинків у Красногорівці.