Промисловий дебіт природного газу ПАТ “Укргазвидобування” отримало з з розвідувальної свердловини №8 Чкалівського родовища.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"У результаті освоєння свердловини "Укргазвидобування" отримало промисловий дебіт 150 тис. м.куб на добу. За попередніми розрахунками фахівців УкрНДІгазу, приріст запасів газу по свердловині складає близько 200 млн. метрів кубічних", – йдеться у повідомленні.

Раніше “Укргазвидобування” похвалилося тим, що на початку березня вперше з часів СРСР отримало промисловий дебіт більше мільйона кубометрів газу на добу з нової свердловини.

Тим часом, як писав інформаційний портал "Знай.ua”, в Україні спостерігається підвищення вартості автогазу. Столичні заправки пропонують його від 11,15 грн/л. Найдешевше заправитися можна у Дніпропетровській, Черкаській та Львівській областях

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще