На Харківщині в рамках військових навчань курсанти-нацгвардійці вправлялися у стрільбі із усіх наявних видів озброєння.

Про це повідомляє Politeka.

Один із екіпажів також майстерно відбив навчальну атаку – на передньому краю позицій бійці на БТР відкрили вогонь із 30-міліметрової гармати.

Відомо, що офіцерські звання близько 26 курсантів четвертого курсу Академії Нацгвардії отримають вже за кілька місяців, тому зараз показують свої вміння на полігоні поблизу селища Башкирівка.

Головним завданням для них було запобігти диверсійній діяльності, утримати оборону, а згодом – втупити в бій із ймовірним ворогом. На підмогу їм відправили солдатів контрактної служби. Цілий тиждень вони житимуть у польових умовах поблизу Харкова. Вже влітку курсанти поповнять ряди Нацгвардії.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що литовські військові взяли участь у тактичних навчаннях. Вони відпрацьовували тактику протидії диверсіям на втручанню "зеленних чоловічків" на територію країни.