Пільговий проїзд у київському метро за "Карткою киянина" продовжили до 1 грудня 2017 року.

Відповідне рішення ухвалила Київська міська рада, повідомляє прес-служба "Метрополітену".

Таким чином, у власників картки, які не встигли її замінити, з'явилися додаткові вісім місяців для переоформлення. Крім того, зберігаються пільги на проїзд у громадському транспорті.

Відзначимо, в період переоформлення картки пільговики можуть подавати оригінали свідоцтв для безкоштовного проїзду в міському транспорті.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", вестибюлі столичного метро обладнають банкоматами "ПриватБанку". Він виграв відповідний відкритий конкурсу, який проводила КМДА.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У холах підземки встановлять понад 100 банкоматів і терміналів. Скористатися ними зможуть власники банківських карт будь-яких українських банків, а також власники "Картки киянина".