Адвокат Олена Кречетникова заявила, що не писала інформацію про нібито живого Павла Паршова (вбивця екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова), а представники ЗМІ перекрутили її слова.

У коментарі "Українській правді" адвокат повідомила, що мова йшла не про Паршова.

"Я говорила про іншу людину, яку вчора атакували журналісти. Але він не Павло Паршов. Йому писали ще до того, як назвали ім'я Павла Паршова", - зазначила Кречетникова.

Вона також повідомила, що її підзахисного оголосили у розшук у той самий час та по тій самій справі. Самого Паршова Кречетникова, за власними словами, ніколи не бачила.

Як повідомляв портал "Знай.ua", радник МВС Антон Геращенко прокоментував інформацію щодо "живого" Паршова та заявив, що він у морзі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще