Після поразки 0:12 від Барселони Б клуб третього іспанського дивізіону Ельденсе запідозрили у грі на тоталізаторі, після чого поліція Іспанії почала заарештовувати представників клубу. Першим правоохоронці затримали наставника Ельденсе Філіппо Ді П'єрро.

А в середу поліція зробила ще три арешти, в тому числі двох гравців. Крім головного тренера клубу, затриманий і генеральний директор Нобіле Капуані, повідомляє ESPN.

Іспанська Федерація футболу відкрила дисциплінарну справу щодо Ельденсе через звинувачення в договірному матчі. У заяві йдеться: Арбітр матчу вважає, що є достатньо підстав, щоб почати надзвичайну дисциплінарну справу проти клубу Ельденсе і всіх його членів: гравців, тренерського штабу та клубного представника, які були включені в протокол матчу.

Дивіться відео, як Барселона Б громила Ельденсе

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв про головного невдаху року, який не зміг вразити порожні ворота з метра.

Фото Getty Images