Представники французького посольства закликали Україну і Росію вирішити питання про забезпечення водою і електрикою мешканців Луганщини.

"Франція стурбована ризиками погіршення гуманітарної та санітарної ситуації в результаті припинення поставок електроенергії і води в Луганській області", - заявили в прес-центрі посольства.

Також французька сторона закликала сторони конфлікту вирішити це питання в рамках роботи Тристоронньої контактної групи, щоб можна було гарантувати безперебійну подачу води і електрики мешканцям окупованих територій Луганщини.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як українська сторона заявила, що постачання електрики на непідконтрольні території відновляться лише тоді, коли буде погашена заборгованість: Україна поставляла 4,5 мільйона кВт на добу, проте за два місяці за це не заплатили ні копійки.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще