Чоловіка, якого затримали у Балаклії нібито за мародерство, інкримінували іншу статтю Кримінального кодексу.

Про це в ефірі 112.ua повідомила речник ГУ Нацполіціі в Харківській області Олена Баранник.

"Сьогодні повинні вирішитися з питанням, зараз він затриманий за ст. 208, вирішується питання про пред'явлення йому підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України", - пояснила вона.

Зараз правоохоронці продовжують патрулювати місто, з якого через вибухи на складах боєприпасів евакуювали понад 15 тисяч жителів. Незважаючи на те, що кількість патрулів уже зменшилася, слідкувати за порядком у місті поліцейські будуть і сьогодні, і завтра.

Раніше інформаційний портал Знай.ua" повідомляв, що через Балаклію відновили рух залізничного транспорту. У місті триває розмінування. Рятувальники вже знешкодили три сотні снарядів. Жителі потроху повертаються додому.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще