Народний депутат від БПП, один з лідерів кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв повідомив, що призведе до краху Росію.

Про це повідомляє "Обозреватель".

"Рейган збанкрутував Радянський Союз в основному на гонці озброєнь. СРСР більшу частину свого національного продукту кидав на озброєння, але зрівнятися з Заходом, з Америкою все одно не міг. Тому все почало розвалюватися", - розповів Джемілєв.

Він зазначив, що нинішня Росія перевищує за розмірами Італію приблизно в 50 разів. Однак Валовий внутрішній продукт країни все одно помітно менше. До порівняння, ВВП американського штату Каліфорнія в два рази більше російського.

За словами Джемілєва, "Москва робить хорошу міну при поганій грі". Він заявив, що Кремль чудово усвідомлює катастрофу, до якої призведе гонка озброєнь.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", політолог Олександр Леонов розповів, що Росія знаходиться на межі істерики через санкції, які згубно позначаються на економіці. Кремль піде на поступки.