Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що до 13:00 будуть перекриті всі дороги, які ведуть на окупований Донбас.

"На виконання рішення РНБО до 13:00 сьогоднішнього дня будуть перекриті всі автомобільні і залізничні шляхи, що ведуть до лінії розмежування", - сказав Турчинов, передає "112 Україна".

Також він зазначив, що силовики не допустять в зоні проведення АТО провокацій і будь-якої диверсійної діяльності.

Крім того, МВС, Нацполіція, НГУ і СБУ повинні створити умови для залучення громадських до контролю над виконанням цього рішення.

Крім того, РНБО доручив українському уряду розробити план дій по надійному функціонуванню паливно-енергетичного і металургійного комплексу України. Крім того, експерти повинні проаналізувати всі негативні наслідки, пов'язані з цим.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що президент України Петро Порошенко запропонував повністю перекрити всі транспортні сполучення з тимчасово окупованими територіями на невизначений термін. Єдиний виняток - гуманітарний вантаж.