Колишнього нардепа, екс-гендиректора держкомпанії "Укрспецекспорт", героя України Сергія Бондарчука дійсно заарештували в Лондоні 15 березня, проте потім випустили під заставу, згідно з британськими законами.

Про це повідомила прес-секретар глави Генеральної прокуратури України Лариса Сарган, у відповідь на повідомлення Юрія Луценка про арешт Бондарчука і подальше спростування екс-нардепом цієї інформації.

Як уточнила вона, після внесення застави Бондарчук може бути спокійний до 24 березня, не виїжджаючи при цьому за межі Лондона.

На 24 березня 2017 року заплановано суд у справі Бондарчука, який визначить дату екстрадиційних слухань.

Зазначимо, Міністерство внутрішніх справ у лютому минулого року оголосило екс-главу "Укрспецекспорту" в розшук. Після цього Інтерпол оголосив його в міжнародний розшук.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Бондарчука підозрюють у розкраданні понад $7 млн бюджетних коштів.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", генпрокурор України Юрій Луценко повідомив в Facebook, що Бондарчука заарештували в Лондоні 15 березня.

Після чого, екс-нардеп опублікував в соціальній мережі спростування цієї інформації.