Лідер Радикальної партії Олег Ляшко передчасно покинув засідання Національної ради реформ під головуванням президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Щойно президентська охорона виштовхнула мене із залу, де проходить засідання Нацради реформ під головуванням президента", - сказав політик.

За словами Ляшка, це сталося після того, як він критично висловився про дії керівництва країни, а також вимагав відставки генпрокурора Віктора Шокіна.

Видання повідомляє, що Ляшко вчергове намагався зірвати засідання Нацради реформ, поводився грубо і по-хамськи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Він 20 хвилин говорив, вдаючись до брутальних висловів, не даючи можливості нікому більше висловитися. Ляшко у своєму виступі не згадував економічні реформи, які є основною темою засідання", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ляшко на партійній конференції обматюкав Саакашвілі

У відповідь на дії Ляшка глава держави попередив його, що він або бере конструктивну участь у засіданні на тему реформ, або йде. Він обрав друге.

Нагадаємо, засідання Нацради реформ, яке зараз триває, присвячено зокрема податковій реформі. Президент закликав прискорити її проведення.