Лідер так званої "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що існують ознаки початку нових бойових дій у Донбасі. Бойовики, за його словами, готові до них.

Про це повідомляє Кorrespondent.net.

"Ми живемо в постійному очікуванні початку бойових дій. Є ряд непрямих ознак, що можливий новий виток початку нових бойових дій. Я відверто скажу: ми готові до всього, що може статися", - заявив лідер терористів.

Україна, за його словами, починає затягувати Мінські зустрічі, як тільки ситуація стабілізується.

"Зверніть увагу на динаміку Мінська. Иловайский котел - мінські зустрічі відразу. Дебальцевський котел - мінські зустрічі відразу. Як тільки ситуація стабілізується, вони починають затягувати. Влада України живе в іншій реальності і вони вважають, що у них сильна армія", - заявив лідер сепаратистів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Читайте також: Трагічні наслідки обстрілу Горлівки терористами цієї ночі (фото)

Нагадаємо, в червні цього року глава "ДНР" Захарченко погрожував Україні наступом. Він заявив, що сепаратисти залишають за собою право "стріляти по чому завгодно". Оскільки, на його думку, Україна порушила Мінські угоди. У квітні він повідомив про завершення формування регулярної армії "ДНР".

Глава Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, у свою чергу, відзначив готовність України до бойових дій у відповідь на слова Захарченко.