Британський архітектор Філіп Хадсон подав позов проти кондитерської корпорації Roshen.
Він звинуватив компанію в крадіжці розроблених ним дизайнерських проектів, пише The Times.

Представник фірми D Estate також заявив, що один з топ-менеджерів корпорації повідомив, що компанія вірить в "мафіозні методи ведення бізнесу", а також залякував його, підштовхуючи до звільнення, щоб не доводити справу до суду.

Читайте також: Киянину помстилися за акцію в магазині "Рошен"

"Наша фірма розробляла для заводу Roshen дизайн офісного будинку, прохідну та переобладнане приміщення для очищення молоковозів", - пояснив архітектор.

Судовий позов з претензіями до кондитерської корпорації на збитки понад 100 тисяч фунтів стерлінгів поданий в Україні. Roshen зазначила, що відмовилася перерахувати архітекторам 40% належних їм коштів. У компанії пояснили, що частина креслень прийшла з запізненням і була зроблена з помилками, через що їх було неможливо використовувати.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

У результаті корпорація звела будівлю за проектом британського архітектора, але доповнила його своїми корективами.