Колишній міністр оборони ДНР Ігор Гіркін поділився думкою про очільників ДНР та ЛНР Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького. Російський терорист вкрай незадоволений діями "політиків".

В інтерв'ю скандальному британцю Грему Філліпсу Гіркін сказав, що особисто не знайомий з Плотницьким, але чує від оточення дуже погані відгуки про нього. Не виправдав сподівання російського бойовика й Захарченко.

"Результати його діяльності теж не вражають. Я сам його нагороджував, але розцінюю його діяльність на посаді прем'єр-міністра різко негативно. Насправді, приводів багато. Але найголовніший негативний момент - я вважаю, що ця людина без честі", - розповів Гіркін.

Читайте також: У Росіїї немає грошей на війну з Україною - Сотник

Загалом Ігор Гіркін розчарований і урядом Росії. Він сподівався, що за допомогою влади РФ сепаратисти на Донбасі зможуть повторити кримський сценарій.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше Гіркін також негативно характеризував дії сепаратистів в Україні. Він також додавав що проект "Новоросія" повністю провалився.