Народний депутат Володимир Парасюк заперечив інформацію про свою участь у виборах міського голови Львова, що з`явилась у деяких ЗМІ у суботу, 15 серпня.

"Я не братиму участі у цих виборах міського голови Львова в якості кандидата, це абсолютно точно", - заявив Володимир Парасюк ZAXID.NET.

За словами 28-річного Володимира Парасюка, його участь у виборах міського голови можлива лише у формі публічної підтримки одного із кандидатів.

"Я мав багато пропозицій про участь у виборах мера Львова, але, думаю, цього разу вони пройдуть без мене. Я майже напевно підтримаю одного із кандидатів, але ще не визначився кого саме", - сказав Володимир Парасюк.

Він також відкинув можливість участі у місцевих виборах в якості "обличчя" партії "УКРОП".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Читайте також: Поліція оштрафувала Парасюка на Хрещатику

"Я не є членом цієї партії, як будь-якої іншої. Те, що я знайомий з очільниками партії "УКРОП" Філатовим і Корбаном, не означає, що я визначатимусь зі своєю підтримкою кандидатам, виходячи з партійної точки зору. Це буде виключно моє особисте рішення", - сказав Парасюк.

Раніше львівське видання Дивись.інфо, посилаючись на неназване джерело, повідомило, що Володимир Парасюк балотуватиметься на посаду міського голови Львова від партії "УКРОП", яку безпосередньо пов`язують з екс-головою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським.

Вибори міського голови Львова відбудуться 25 жовтня. Про участь у цих виборах в якості кандидатів уже заявили кілька відомих політиків - зокрема, народні депутати Ігор Васюник та Оксана Юринець, а також депутат львівської міськради Володимир Гірняк. Чинний мер Львова Андрій Садовий поки жодних заяв про участь у виборах не робив.