Президент України Петро Порошенко не виключив проведення чергових хвиль мобілізації. Про це глава держави сказав під час візиту у Харківську область, пише УНН.

Зокрема, Президент зазначив, що шоста хвиля мобілізації стане "швидше за все, не останньою".

"Тільки під час шостої, і швидше за все, не останньої, хвилі мобілізації повістки прийшли тим, хто раніше не служив або не вчився на військових кафедрах", - сказав Порошенко.

Читайте також: Солдати мають отримувати як і нові поліцейські - експерт

Нагадаємо, спікер Міністерства оборони з питань мобілізації Олександр Правдивець раніше наголошував, що під час шостої хвилі мобілізації в ЗСУ призвали лише третину з тих, хто пройшов медкомісії.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За його словами, план з мобілізації бійців у ЗСУ був виконаний трохи більше, ніж на 50%, це пов'язано з тим, що відбір був дуже жорсткий.