Надія Савченко повернеться до України будь-якою ціною та не чекає від російського суду справедливих рішень.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Фокусу", повідомляє Українська правда.

Також вона сказала, що не писала заповіту, як планувала перед етапуванням у Новочеркаськ, вона не змогла - за її словами, в СІЗО їй не дали цього зробити.

На питання чи вірить вона, що у близькому майбутньому повернеться до України і чи готова заради цього йти на компроміси з російською владою, Надія Савченко відповіла: "В Україну я повернуся за всяку ціну. А на компроміси з мерзотою я не йду".

А на питання, чого очікує від майбутнього суду, зазначила: "Від цирку можна чекати тільки шоу, а не правосуддя", а якби могла щось сказати президентові РФ Володимиру Путіну, заявила - "Краще піди у відставку сам".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За словами українки, її тривалі голодування на знак протесту проти дій російської влади дали результат, але недостатній.

"Цей метод боротьби дав результат. Я вважаю, що якби я не припинила голодувати, результат був би краще. У майбутньому доведеться діяти радикальніше - голодовування недостатньо", - зазначила вона.

І додала, що в місці, де її зараз утримують - "краще (ніж у московському та воронезькому СІЗО), тому що ближче до України і люди розуміють українську".