Політолог Тарас Чорновіл вважає, що партії "Свобода", "Самопоміч", "Батьківщина", Радикальна партія, УКРОП і "Правий сектор" більше не мають права називатися патріотами.

Політолог, екс-народний депутат Тарас Чорновіл у своєму Facebook написав, що у зв'язку з подією під Верховною Радою, готовий підтримати введення в Україні надзвичайного стану та диктатури.

"Я завжди обурювався з приводу фрази:" Патріотизм - останній притулок негідників "... Тепер у мене не вистачило аргументів. Хіба що ми повинні для себе визнати, що кожна сволота, яка сама себе величає патріотом, є безумовною сволотою і ворогом України. "Свобода", "Самопоміч", "Батьківщина", "Ляшківці", УКРОП, перенароджений "Правий сектор" більше не мають права називатися патріотами. Це виродки. І вся ця сволота або зараз, або недавно фінансувалися Коломойським ... Чорт забирай! Як ця влада повинна захищати нас всіх, коли вона не може сама себе і правоохоронців захистити і покарати всю цю погань?" - заявив він.

Читайте також: Заява Яценюка: Я вимагаю довічного для того, хто кинув гранату (відео)

Чорновіл зазначив, що однопартійці Олега Ляшко не вперше беруть участь у бандитизмі, побиття, хуліганстві і другом криміналі, і ніхто з них не покараний.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Свобода" вже організовувала бандитське побоїще 14 жовтня минулого року (пам'ятаєте, як синок одного з їхніх активістів ланцюгами бив міліцію) - ніхто не покараний. Те, у що перетворився "Правий сектор", відзначилися у збройному бандитизмі в Мукачеві - які мляві дії проти рядових виконавців, жодного натхненника не покарали. УКРОП відзначився злочинами проти виборчого права, масовим підкупом і підготовкою бандитизму в Чернігові - ніхто не покараний. "Самопоміч" і "Батьківщина" - все ще попереду?! "- додав він.

На думку екс-нардепа, не покаране зло провокує повторення подібних інцидентів.

"Я вперше готовий підтримати введення надзвичайного стану і введення жорсткої диктатури, поки вся ця псевдопатріотична наволоч не опиниться в тюрмах або в могилах", - підсумував він.