На офіційному сайті глави держави розмістили електронну петицію з вимогою призначити главу Одеської області, екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі прем'єр-міністром.

Петицію подано 1 вересня.

"Вимога призначити Саакашвілі прем'єр-міністром України. Хай людина проведе нарешті в Україні реформи. Досить терпіти корупцію і затягування реформ", - сказано в документі.

Наразі під електронною петицією вже підписалися 845 осіб із необхідних 25 тисяч. Всього на збір підписів виділено 90 днів.

Читайте також: Росіяни підписують петицію за звільнення Сенцова

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомлялося, кількість петицій на електронному сервісі адміністрації президента перевищила тисячу.

Як відомо, ВР своїм законом запровадила механізм подання звернень в електронній формі, а також такий новий інструмент звернення до президента, ВР, Кабміну та місцевої влади як електронна петиція.

Відповідно до вимог закону, "електронна петиція, адресована відповідно президентові України, Верховній Раді, Кабінету міністрів розглядається у порядку, встановленому цією статтею, за умови збору на її підтримку не менше 25 тисяч підписів громадян".

Раніше Саакашвілі заявляв, що не прийме можливу пропозицію очолити український уряд.