Центральна виборча комісія сьогодні, 5 вересня, зареєструвала нардепами двох членів Нацради з телебачення і радіомовлення – Григорія Шверка та Владислава Севрюкова.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЦВК.

Шверк на початку 2000 року разом з Борисом Ложкіним, який зараз очолює Адміністрацію президента, створював "Український медіа холдинг". З 2001 року до 2013 року був першим віце-президентом "Українського медіа холдингу". Працюючи в медіа-галузі, займався запуском і розвитком радіостанцій, друкованих видань та інтернет-порталів. Також був депутатом Дзержинської районної ради міста Харкова протягом двох скликань.

Севрюков теж прийшов з медіа. У 1998 році він почав працювати на посаді менеджера з реклами та пройшов шлях до керівника комерційного відділу в Телерадіокомпанії "НБМ" ("5 канал"). З 2003 року працював директором "Телерадіокомпанії "АСС", яка представляє на території Чернівецької області "5 канал" і низку мережевих радіостанцій. До призначення в Національна рада був співвласником місцевого радіо "Станція".

Читайте також: Депутати-мільйонери найбільше прогулюють засідання комітетів (інфографіка)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шверк і Севрюков замінили в парламенті Романа Насирова (пішов працювати у Державну фіскальну службу) і Михайла Гвоздєва (пішов у концерн "Антонов") з блоку з Петра Порошенка.