Колишній заступник голови Державної фінансової інспекції Костянтин Лікарчук не виключив, що подасть до суду після того, як дізнається, за що був звільнений формально. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Лікарчук нагадав, що Кабмін сьогодні звільнив його з посади заступника глави ДФС.

Він також висловив свою думку щодо причин звільнення

"Серед причин — викриття корупційних схем на митниці і те, що я досить сильно, досить професійно обґрунтовував необхідність внести серйозні корективи в ту реформу ДФС, яку намагаються зараз провести", — написав Лікарчук.

Читайте також: Керівництво податкової задарма їздить на "Лексусах" Клименка – "Схеми"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Крім того, екс-заступник голови ДФС додав, що не виключає, що подасть до суду після того, як дізнається, за що був звільнений формально.

"Раніше, до речі, мені надходили пропозиції звільнитися за власним бажанням", — додав він.

Нагадаємо, голова ДФС Роман Насіров повідомив, що через підозру у корупції звільнено заступника голови Державної фіскальної служби Костянтина Лікарчука.

Наразі людину на заміну Лікарчуку шукають. Насіров додав, що наразі бере відповідальність у митному напрямку на себе.

Як повідомлялося, 4 вересня голова Державної фіскальної служби Роман Насіров подав до Мінфіну пропозицію щодо звільнення заступника ДФС Костянтина Лікарчука.