Попередня і нинішня влада живе рефлексами, вважає це лідер партії "Рух за реформи" Сергій Думчев. Він про це сказав кореспонденту газети "Комсомольська правда".

За його словами, ера київських властей нагадує еру примітивних приматів, які діють виключно на підсвідомому рівні.

"Якщо подивитися, що сталося з нашим улюбленим містом за останні 10 років, то виникає відчуття, що нами керували істоти, які живуть на рівні рефлексів. Керуючись тільки принципом: вкрасти, вкрасти і ще раз вкрасти", - говорить Сергій Думчев.

На його думку, нормальний сучасна людина, керівник міста повинен дбати про вирішення проблеми інших городян.

"Саме тому ми і вибрали тему з еволюцією і мавпами на наших бігбордах. Так намагалися показати, що наша політична сила - це команда творців. Ланка нової політичної еволюції", - каже лідер "Руху за реформи".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також Киян втомив "сильний" мер

Він зазначив, що змінити столицю можуть тільки нові обличчя, нові люди, які зацікавлені в тому, аби Київ став успішним і сучасним містом.

"Наш рух об'єднав десятки і сотні киян, які не планували і не брали участь в політиці. Однак зараз вже не можуть дивитися на місто, в якому дуже некомфортно жити, - продовжив лідер партії "Рух за реформи". - Це підприємці, лікарі, юристи, волонтери, бійці АТО. Це досить молоді, але вже з великим життєвим досвідом люди. Це також члени таких політичних сил, як "Самопоміч" та БЮТ, яких не влаштовує повна відсутність реформ у Києві. Ми вибираємо в свою команду нових не ангажованих людей. Головний принцип у формуванні команди "Рух за реформи" - ніхто з членів нашої партії не повинен мати стосунку ні до попередньої, ні до нинішньої влади. Тільки так вдасться за рік знищити всі корупційні схеми у КМДА та повернути Києву колишній вигляд".