Голова фракції БПП Юрій Луценко звернувся до Генпрокурора Віктора Шокіна з проханням змінити запобіжний захід арештованим лідерам: одеського "Автомайдану" Євгену Резвушкіну та "Правого сектору" - Сергію Стерненку.

"Як громадянин та політик наполягаю на терміновому поданні Вашими підлеглими подання до Апеляційного суду про заміну запобіжного заходу на інший, не пов'язаний з триманням під вартою", - йдеться у листі до Генпрокурора, який опублікував Луценко у Facebook.

Луценко висловив незгоду з методами, обраними активістами для своїх дій, але він написав про обізнаність у "їхній відданості Україні".

Також він аргументував свій лист "суспільним резонансом та напругою", які викликали цей арешт.

Розгляд апеляційної скарги затриманих відбудеться 11 вересня о 14 годині.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Читайте також: В Одесі запалили покришки на підтримку євромайданівців (фото)

8 вересня районний суд Одеси арештував на два місяці керівника місцевого осередку "Правого сектора" Сергія Стерненка, куратора районного осередку організації Руслана Демчука та керівника місцевого "Автомайдану" Євгена Резвушкіна.

Активістів підозрюють у викраденні депутата Комінтернівської райради Сергія Щербіча.