Колишній президент України Леонід Кучма скептично ставиться до ідеї депутатів Верховної Ради Мустафи Джемілєва і Рефата Чубарова блокувати постачання продуктів у захоплений росіянами Крим.

Про це він розповів у кулуарах міжнародної конференції YES - передає LB.

"Я думаю, що занадто низький вплив матиме ця дія на Росію. Ми перед світовою спільнотою виступимо як ті, хто своїм колишнім співвітчизникам буде ставити палиці в колеса. Але треба дивитися, щоб за всіма міжнародними правилами були стосунки на нашому кордоні з Кримом, а не просто таємними стежками все вивозилося ", - сказав Кучма.

На питання, чи можлива в найближчому майбутньому деоккупація Криму, Леонід Кучма відповів, що "це довгограюча платівка".

Читайте також: Мінські переговори у 2016 році не відбудуться – Порошенко (відео)

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Джемілєв і Чубаров анонсували, що в 20-х числах вересня кримські татари зберуться на адміністративному кордоні між Херсонською областю та Кримом, щоб блокувати фури з товарами.

На думку лідерів кримськотатарського народу, "не можна годувати бандитів, які знущаються над нашими співвітчизниками на окупованій території".