Військові 173-ї повітряно-десантної бригади армії США незабаром розпочнуть підготовку українських військових регулярної армії.

Про це повідомив американський сенатор Джек Рід із сенатського комітету у справах збройних сил, пише Європейська правда.

"Національна Гвардія закінчує навчання протягом тижня або двох і тоді вже почнеться навчання військових", - сказав сенатор.

Він назвав кроки, які необхідно реалізувати, щоб зробити можливим отримання Україною летального озброєння зі США.

Читайте також: Країни "нормандської четвірки" домовилися із трьох питань - МЗС Німеччини

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Першим кроком, на його думку, має стати підготовка українських військових, можливо, за кордоном.

"Другий варіант - це переведення до України деяких бойових систем з інших країн, що зробить передачу зброї не настільки помітною", - сказав сенатор.

Третім варіантом, за словами Ріда, може стати розміщення американської зброї безпосередньо на полігонах в Україні для того, щоб після отримання необхідних навичок, українці могли відправити її до зони конфлікту.