На місцевих виборах у мери Комсомольська (Полтавська обл. - Ред.) має намір балотуватися колишній голова Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олександр Попов, передає РБК-Україна.

"Деякі лідери "Опозиційного блоку" вмовляли його йти в мери Києва. Але Олександр Павлович (Попов, - ред.) все ж таки вирішив балотуватися в Комсомольську. Тут у нього високий рейтинг - городяни пам'ятають Попова-мера. А в Києві шансів на перемогу практично ніяких", - підкреслили в агенстві.

Варто відзначити, що не балотуватиметься в мери Києва Попова переконав Сергій Льовочкін - народний депутат від "Опозиційного блоку".

Читайте також: Корбан йде в мери Києва

Проте, за словами самого Попова, він ще не прийняв рішення - брати участь йому у місцевих виборах чи ні.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Це стосується не тільки Комсомольська - я в принципі ще не вирішив, чи йти мені на вибори", - сказав екс-глава КМДА.

Нагадаємо, Олександр Попов був мером Комсомольська з 1994-го по 2006 рік. Звідти його забрали в МінЖКГ. У 2010 році тодішній президент Віктор Янукович перевів Попова з посади міністра на пост заступника голови, а потім і очільника КМДА.