"Правий сектор" приєднається до блокади окупованого Росією Криму, яку раніше ініціював Меджліс кримських татар.

Про це йдеться в заяві організації.

"Блокаду Криму ми розцінюємо як подвійний удар - і безпосередній удар по московських інтересам, і удар по нинішній системі, яка склалася в Україні, системі зради і здачі державних інтересів. Питати, чому блокаду Криму не влаштувала "українська влада", немає сенсу. Режим Порошенко не просто не влаштував Криму блокаду, але й не розірвав з державою-агресором дипломатичних зв'язків, не визнав війну війною і вже майже рік веде країну по шляху мінської ганьби ", - вважають в ПС.

Читайте також: Кримським татарам погрожують справами в разі блокади півострова

"На досягнення тактичних перемог, у тому числі, забезпечення вимог Меджлісу, буде направлятися блокада Криму. В той же час, ми чітко усвідомлюємо, що звільнення Криму так само, як звільнення окупованих територій Донбасу, неможливо без збройної боротьби з окупантами. А таку боротьбу можна повноцінно вести лише за умови реалізації стратегічної мети - повалення режиму внутрішньої окупації і отримання повноцінної державності ", - йдеться у заяві.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше повідомлялося про те, що Меджліс кримськотатарського народу ухвалив рішення 20-21 вересня заблокувати адмінграніцу Херсонської області з окупованим півостровом Крим.