Прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган висміяла очільника Радикальної партії Олега Ляшка та його соратників, які помилилися в написанні прізвища свого однопартійця Ігоря Мосійчука, позбавленого депутатської недоторканності та обвинуваченого в корупції.

Про це Сарган написала на своїй сторінці в Facebook.

"А ще однопартійці називаються ..." - написала прес-секретар, опублікувавши фото, на якому Ляшко і його соратники стоять з плакатами з написами "Я Мойсійчук".

Насправді прізвище одіозного депутата, підозрюваного в корупції - Мосійчук, що підтверджує сайт Верховної ради.

Також на помилку звернув увагу і блогер Сергій Наумович.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Друзі, а хто такий" МоЙсійчук "? Відразу хочу попередити, що це не той, який зайнявся дієтою. Той - "Мосійчук", - написав блогер на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Партія Ляшка йде на місцеві вибори

Нагадаємо, що вчора, 18 вересня, лідер фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній раді Юрій Луценко і лідер Радикальної партії Олег Ляшко обмінялися взаємними звинуваченнями, виступаючи в парламенті.

Пізніше Луценко опублікував документи, що свідчать про те, що Ляшко займався шахрайством.