Росія відправляє "бандюків з Донбасу" до Сирії тому, що вони вже не потрібні їй і можуть потрапити на її територію.

Про це повідомив Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, депутат Верховної Ради Мустафа Джемілєв, передає "Укрінформ".

Він зазначив, що у Меджлісу існує широка мережа по всій території Криму. Зокрема, кримські татари у Севастополі повідомляють про прибуття на територію окупованого півострова близько десятків трупів російських військових із Сирії.

Джемілєв наголосив, що Росія також відправляє до Сирії "бандюків з Донбасу".

Читайте також: Бойовики "ДНР" бунтують через заборгованість по "зарплаті"

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

"Тому що ці люди Росії не потрібні. І їх максимально використовують, щоб вони не потрапили назад на територію Росії", - наголосив нардеп.

Лідера кримськотатарського народу зазначив, що на даний момент на території Сирії можуть перебувати близько двох тисяч російських військових.

Нагадаємо, наприкінці вересня Мустафа Джемілєв заявив, що у Севастополь прибув "вантаж 200". Тіла російських військових привезли із Сирії, де вони воювали.