Суддя по справі української льотчиці стає все менш схильним до сторони захисту, зазначив адвокат Надії Савченко Микола Полозов. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Надія почуває себе добре у фізичному плані. В емоційному, я б сказав, вона засмучена тим, яким чином відбувається суд. Вона бачить, що є абсолютний перекіс у бік обвинувачення. Вона пригрозила, що у випадку, якщо суд буде далі робити такі спроби, в тому числі і за заявою прокурора про відвід адвокатів, то або вона оголосить сухе голодування, або видаляйте її із зали суду", - заявив адвокат.

Читайте також: Говорю з Надією українською, щоб не підслуховували - адвокат Савченко

"Помітно, що дісталося їм усім, і суду дісталося, і прокурорам, тому вони стали більш нервово себе вести ... Ще я зазначив, що суд став поводитися більш прихильно до звинувачення і набагато менш прихильно до захисту... Помітно, що з суддею Степаненком проводиться якась робота російською владою, і йому вже сказали, що він не повинен бути таким добрим дідком, яким він намагався здаватися на першому судовому засіданні, що маски можна скинути і пора вже справу підводити до вироку", - розповів Полозов.

Нагадаємо, що сьогодні Донецький військовий суд РФ несподіванно закрив чергове засідання у справі української льотчиці Надії Савченко.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще