Президент України Петро Порошенко пообіцяв повернути країні окуповані території Донецької та Луганської областей. Про це він сказав під час робочої поїздки на Луганщину, повідомляє прес-служба глави держави.

"Донбас був, є і буде українським, і окуповані райони ми повернемо!" - сказав Порошенко.

Під час спілкування з майбутніми офіцерами – учнями ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою в місті Кремінна президент зауважив, що українці - мирний народ.

"Але якщо трапляється лиха година, ворог повною мірою відчуває на собі міцність наших м'язів та гостроту зброї. І нехай він у своїй хворій уяві навіть не мріє панувати на наших землях. Жодного клаптика своєї землі ми не віддамо", - наголосив глава держави.

Читайте також: Порошенко підписав указ про патріотичне виховання молоді

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Порошенко привітав ліцеїстів з Днем захисника України та побажав, щоб ті, хто піде служити, шліфували свою військову майстерність не в реальному бою, а під час навчань.

Нагадаємо, сьогодні Порошенко відбув з робочою поїздкою на Луганщину та Дніпропетровщину.