У Закарпатської області нема політичних та економічних проблем.

Як повідомляє прес-служба ОДА, таку заяву зробив губернатор області Геннадій Москаль на зустрічі зі співробітником політичного відділу посольства США в Україні Майлсом Дадлі.

Переговори відбулись у камінному залі будівлі.

Окрім соціальних проблем регіону у ході розмови чиновники поговорили про виборчий процес, який відбудеться 25 жовтня.

Москаль наголосив, що усі проблемі регіону мають загальнонаціональний контекст, конкретний нагальних проблем для миттєвого вирішення немає.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Міжнародний експерт поцікавився видатками з державного бюджету на реалізацію регіональних проектів.

Москаль наголосив, що Закарпаття на 78 відсотків дотаційний регіон.

Мешканці регіону повністю залежать від Києва. У такій ситуації глава Закарпатської ОДА повідомив про важливість міжнародних інвестицій.

Проте Дадлі підкреслив, що для цього варто створити сприятливий інвестиційний клімат.

Про економічний розвиток регіону Москаль поговорив також з послом Норвегії в Україні Йоном Елведалом Фредріксеном та послом Норвегії в Угорщині Туве Скарстейном.

Читайте також: Москаль на фестивалі у Мукачевому вразив всіх русинською мовою (фото)

Нагадаємо, що керівник Луганскьої обласної адміністрації Георгій Тука поговорив с представниками ООН про розвезення гуманітарної допомоги та відновлення інфраструктури регіону.