"Міжнародний Форум розвитку Києва", що відбувся 15 жовтня в Києві за підтримки партії "Рух за реформи" зібрав понад 100 експертів з України, країн Східної Європи і Балтії.

У рамках Форуму учасники обговорювали питання взаємодії міської влади різних рівнів з жителями міста, бізнесом, представниками культурних і професійних співтовариств. Перспективи розвитку Києва розглядалися не тільки в контексті економіки та ефективного управління, а й через призму їх впливу на життя киян.

Міжнародні експерти високо оцінили програму реформ і генеральний план розвитку міста партії "Рух за Реформи".

Читайте также: Сергій Думчев, лідер партії "РУХ ЗА РЕФОРМИ": комунальне пекло і "благі" наміри Кабміну

В рамках підведення підсумків роботи "Міжнародного Форуму розвитку Києва" всі учасники зійшлися на тому, що Києву необхідно проведення системних реформ, і якнайшвидше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На завершення роботи Форуму лідер партії "Рух за реформи" і кандидат у мери Києва Сергій Думчев, подякував всім експертам за роботу, і пообіцяв впровадити всі їхні пропозиції.