Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк хоче запропонувати Верховній Раді на першому ж пленарному засіданні після поновлення роботи призначити міністра, який опікуватиметься проблемами учасників АТО. Про це пише УНН.

Яценюк наголосив, що цей міністр отримає повноваження щодо координації діяльності Міністерства оборони, Міністерства регіонального розвитку та Міністерства соціальної політики.

Також він слідкуватиме за тим, щоб пільги, які визначені законом, отримали усі учасники АТО.

"На першому пленарному засіданні я внесу до парламенту подання про це (призначення міністра - ред.)", - наголосив прем'єр.

Читайте також: Росія не зробить з терористів Донбасу депутатів - Яценюк

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

При цьому він зазначив, що призначення міністра з питань АТО не передбачає створення міністерства.

Нагадаємо, раніше Яценюк доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову спільно із ЗСУ створити конкурсну комісію і запропонувати кандидатів на цю посаду.