Політики, які раніше були пов'язані з Партією регіонів і співпрацювали з сепаратистами, повинні бути відсторонені від сучасної української політики.

Про це заявляє прес-служба полку "Азов".

У повідомленні говориться, що "азовці" нагадали жителям трьох міст України, що з себе представляють партії, які входять в "Опозиційний блок".

"Саме тому наші активісти вже у трьох містах (Запоріжжя, Одеса, Миколаїв, а також поки неофіційний центр ГК в Херсоні) розмалювали агітнамети "регіоналів", щоб українці знали правду! Мета акції - донести до виборців справжні наміри старих політиканів в нових обгортках, які з року в рік дурять простий народ", - повідомляє прес-служба "Азова".

Читайте також: У Запоріжжі нападають на агітнамети "Оппоблока"

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто відзначити, що таку діяльність представників "Азова" підтримали одесити.

"Показово, що перехожі вітали дії одеських патріотів, засуджуючи регіоналівських агітаторів, які за мізерний заробіток продають майбутнє країни", - сказано в повідомленні.