Народ України отримав право відкликати свого депутата, якщо він не виконує свої передвиборчі обіцянки. Про це сказав глава фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Юрій Луценко, повідомляє прес-служба політсили.

Він уточнив, що своїм правом українці зможуть скористатися через рік після виборів.

"Люди тепер повинні усвідомити, що через рік вони мають механізм відкликання депутата, який зрадив своїм обіцянкам", – сказав Луценко.

Читайте також: У Маріуполі голову ЦВК перевіряють на причетність до зриву виборів

За словами глави фракції БПП, на місцевих виборах, які пройшли 25 жовтня, був зафіксований підкуп виборців з надходжень до місцевого бюджету.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Луценко зазначив, що правоохоронні органи повинні відреагувати на всі порушення, які відбувалися під час виборчого процесу.

Нагадаємо, координатор громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська повідомляла, що під час виборів було зареєстровано майже 300 випадків підкупу.