Зовнішня політика Росії має не довгостроковий характер. Так вважає Директор Нацрозвідки США Джеймс Клеппер. Повідомляє СNN.

"Сумніваюсь, що у Путіна є довгограюча стратегія. Схоже, що він просто приймає рішення щодня. І ці рішення досить ризиковані. Доказ цьому - присутність Росії в Сирії", - заявляє він.

Клеппер не впевнений і в тому, що у Путіна є план щодо Сирії. "Путін в сирійському конфлікті продемонстрував імпульсивність і авантюризм", - додав Джеймс Клеппер.

Глава відомства 30 жовтня має зустрітися у Відні з російськими дипломатами, щоб обговорити питання про врегулювання сирійського конфлікту.

Читайте також: Від Російської агресії в Сирії вже постраждали шість сотень осіб

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що РФ заперечує присутність наземних військ в Сирії і участь на боці режиму Асада в сухопутних боях.

Журналісти зняли та опублікували в Twitter фото з провінції Латакія, на яких добре видно сучасні російські машини радіоелектронної боротьби. А також 152-мм гаубицю МСТА-Б, бронетранспортер. Зафіксовані вантажівки Урал і КамАЗ з невідомим вантажем.