Червонозаводський суд Харкова продовжив арешт екс-мера Слов'янська Нелі Штепи до 28 травня.

На сьогоднішньому засіданні вона виступила з клопотанням про зміну їй запобіжного заходу на звільнення під особисте зобов'язання або на домашній арешт, яке суддя відхилив.

"Клопотання Штепи Нелі Ігорівни відхилити. Продовжити запобіжний захід до 28.05.2015 року включно", - зачитав рішення голова судового процесу Денис Чудовський.

У прокуратурі підкреслили, що за статтею про посягання на територіальну цілісність України не передбачено іншого запобіжного заходу, крім утримання під вартою.

На суді Штепа заявила, що у неї є список людей, які спонсорували терористів на Донбасі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Екс-мера звільненого Слов'янська, яка відкрито підтримала входження бойовиків в місто, заарештували 13 липня 2014. Їй інкримінують одразу кілька статей: посягання на цілісність території України, яке призвело до загибелі громадян та створення терористичного угруповання.