Володимиру Путіну тільки те і залишається, як виголошувати пусті погрози Туреччині.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook радник голови МВС Антон Геращенко.

Він також нагадав про те, що протока Босфор і Дарданели контролюють турки, які за чергове вторгнення в повітряний простір, можуть закрити росіянам доступ у Чорне море.

Таким чином, Росія перестане на кораблях постачати зброю і солдатів на війну до Сирії.

Геращенко впевнений, що президент РФ Володимир Путін створює в Сирії "другий Афганістан", але цього разу ретельно приховує від росіян цей факт.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Путін в паніці! Проект "Велика Росія" руйнується на очах, як картковий будиночок!"- коментує він.

Чиновник припускає, що погрози Росії на адресу Туреччини нічого не варті, тому що це буде рівнозначно нападу на члена НАТО.

У Геращенко немає сумнівів щодо того, що в результаті сьогоднішнього інциденту загинули від восьми до десяти російських військових, які перебували на борту СУ-24.

Також він вважає, що літак збили "туркобандерівці".

Читайте також: Російський Мі-8 збили з американського протитанкового комплексу

Нагадаємо, що сьогодні вранці над Сирією турецькі ВПС збили російський літак СУ-24. Також збили вертоліт Мі-8, який прямував для порятунку пілотів. Сирійські повстанці вбили двох пілотів.