Президенту України зараз потрібно відвідувати не мирні Нідерланди, а пройти дводенне стажування на командному пункті турецького президента Ердогана.

Про це заявив український політик Анатолій Гриценко.

Екс-міністр оборони України висловив своє обурення щодо наказу, який забороняє силам АТО відкривати вогонь у відповідь.

"Не розумію я цих експериментів Порошенка-Муженка. Віддати військам наказ не стріляти у відповідь на провокаційний вогонь ворога?! Знову і в черговий раз в односторонньому порядку. Знову і вкотре не в умовах тиші, а на тлі постійних, цілодобових обстрілів-провокацій. Причому обстрілів не тільки з автоматів, але і великокаліберних кулеметів, гранатометів, з мінометів малого і великого калібру, навіть з "Градів"! Після виконання нашими військами іншого наказу Порошенка-Муженка - про відведення у тил не тільки важкої артилерії, але і артилерії малого калібру. Моральний дух і життя солдата вже зовсім нічого для них не коштують?!", - обурюється Гриценко.

Політик вважає, що Порошенко варто відвідати Туреччину.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: Бійцям АТО заборонили стріляти на Донбасі

"Як на мене, Порошенку не по мирним-ситим Нідерландам зараз треба їздити. Краще б йому пройти дводенне стажування на командному пункті Верховного головнокомандувача у сусіда Ердогана. Думаю, той ніколи не віддав би подібного наказу своїм військам, підставляючи їх під провокаційні ворожі обстріли", - зазначив політик.