Міністерство аграрної політики починає новий конкурс на керівника державного підприємства "Укрспирт". Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр Олексій Павленко.

Міністр заперечує всі звинувачення в процесі вибору глави підприємства. На думку Павленка, перший кадровий конкурс пройшов прозоро і відкрито і не повинен викликати претензій.

На думку чиновника, конкурс, запропонований Кабміном, недосконалий. На процедуру відбору позначилося також те, що в Мінагрополітики таке відбувається вперше.

"Оптимальний вихід з такої ситуації - перезавантаження конкурсу. Міністерство оголосить і проведе новий конкурс, який визначить керівника ДП" Укрспирт ", - написав Павленко.

Павленко додав, що програми, представлені на розсуд конкурсної комісії, були слабкими. Водночас міністр заперечує всі хибні повідомлення ЗМІ про те, що у претендентів на пост глави Укрспирту були судимості. Необхідною умовою для відбору до конкурсної програми був документ від МВС про відсутність судимості.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк скасував результати першого відбору глави "Укрспирту"..