Кандидат в президенти США Гілларі Клінтон розкритикувала позицію лідерів європейських країн щодо конфлікту на сході України. Про це повідомляє "Голос Америки".

Екс-держсекретар США зазначила, що Україні необхідно виділити більше грошей на реформування сфер суспільного життя.

"Я думаю, ми повинні більше допомагати Україні захищати її кордони. Нове спорядження, більше навчань, США та НАТО досі дуже неохоче це робили і я розумію чому." - заявила Клінтон.

Читайте по темі: Сторінка Гілларі Клінтон у Facebook отримала 600 тисяч "лайків" за день

Американський політик зазначила, що прості українці і солдати довели, що гідні більш сильної підтримки, ніж та, яку їм зараз надають.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що сенатор Джон Маккейн постійно нагадує про необхідність поставок зброї українським бійцям, але президент США Барак Обама відмовляється прийняти таке рішення, покладаючи великі надії на дипломатичне вирішення конфлікту.