Прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська з'явилася на суді у справі євромайданівца Олександра Костенко в новому образі. "Няш-мяш" особисто зачитала вирок коменданту мерії під час протистоянь в Києві.

Кримська "няша" зробила стрижку "каре" і тепер використовує більш темний колір помади. Поклонська тепер виглядає більш суворою. Користувачі соціальних мереж різко відреагували на зміну іміджу - дорікали у відході від стандартного образу, з яким вона стала популярною.

Читайте також: Поклонська розповіла про "погрози" від Генпрокуратури

Прокурор анексованого півострова завдяки своїй зовнішності стала зіркою японських відео в стилі аніме. Прокурор пожартувала, що зміна зовнішності не заважає її японським шанувальникам писати їй листи.

"Така зміна іміджу завжди свідчить про зміни як в особистому житті, що найчастіше, так і в професійному плані. Зачіску "каре" роблять жінки, які вже досягли успіху в роботі, тому хочуть виглядати більш серйозно, тому що їх не сприймають. Таку стрижку роблять невпевнені в собі жінки, щоб зарекомендувати себе. Темна помада завжди виглядає "загрозливо". Припускаю, що у випадку Поклонської це означає, що їй набрид її звичний образ "няш-мяш" і вона прагне виглядати більш строго. Можливо у неї серйозні . зміни в особистому житті", - повідомив "Знай" столичний дизайнер Кирило.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Наталія Поклонська увійшла в список ста найвпливовіших жінок в Росії.