Діяльність Олександра Кіхтенка на посаді глави Донецької обладміністрації перевірятиме комісія. Її створив сьогодні Кабінет міністрів - заявила мімністр Кабміну Анна Онищенко. За її словами, результати перевірки повинні бути готові до 6 травня.

Комісія вивчить діяльність Кіхтенко щодо забезпечення матеріально-технічного стану області та прав переселенців. Очолює комісію заступник Онищенко Роман Греба.

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має намір відправити Олександра Кіхтенко у відставку з посади голови Донецької ОДА, після його слів про необхідність відновлення економічних зв'язків з окупованими територіями.

Читайте також: Звинувачення Авакова необґрунтовані - Кіхтенко

Зокрема Кіхтенко сказав: "Я виходжу з власного розуміння того, що повинні працювати шахти, заводи, всі підприємства регіону".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше глава Донецької ОДА неодноразово заявляв, що Україна повинна підтримувати жителів окупованих територій, інакше люди від неї відвернуться.

Аваков назвав такі заяви колабораціонізмом.