"В рамках розслідування вбивства міліціонерів в Києві правоохоронні органи затримали ще одну підозрювану. Нею виявилася 19-річна мешканка Вінниці Вікторія Заверуха.

Міліція з'ясувала, що дівчина була близькою подругою трьох підозрюваних у скоєнні злочину. Вона також брала безпосередню участь в організації обстрілу поста ДАІ у Биківні 2 травня.

Підозрювану посадили в камеру, з якої вона може вийти при внесенні застави в 3 мільйони 654 тисячі гривень.

Читайте також: Вони полювали на "Беркут" - друзі затриманих за вбивство міліціонерів

Нагадаємо, що в ніча на 4 травня при нападі на заправку загинув 35-річний Юрій Романенко (командир відділення взводу №1, оперативної роти №2, старший прапорщик міліції), а також помер від кульового пострілу в голову 34-річний Юрій Христенок (міліціонер-водій взводу №1 автотранспортної роти, прапорщик).

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Увечері МВС виклало відео із зізнанням одного з підозрюваних. Він каже, що в пограбуванні АЗС, яке передувало вбивству правоохоронців, брали участь четверо людей. Називає всіх, хто був із ним. Це він, Морган, Гесс та Віта. Говорить, що всі приїхали з Вінниці. Планували стріляти в людей і кидати в натовп вибухівку